Personvernerklæring

Personvernerklæring og informasjon om bruk av informasjonskapsler (cookies) på Barneavisa.no.

Informasjonskapsler og analyseverktøy

Når du benytter vårt nettsted Barneavisa.no, registrerer vi ingen informasjon om deg som bruker.

Vi benytter ikke lenger et analyseverktøy for nettstatistikk (for å måle antall besøk, sidevisninger etc.) – og da heller ingen informasjonskapsler (cookies) relatert til dette.

Bruk og videreformidling av personopplysninger

Barneavisa.no er forpliktet til å behandle personopplysninger fra besøkende på en forsvarlig måte, i samsvar med personvernloven og på lik måte som alle andre virsomheter. Våre nettsider er åpne for alle, gratis å benytte – og det kreves ingen form for registrering for å få tilgang til innholdet på vårt åpne nettsted Barneavisa.no.

På vårt nettsted Barneavisa.no er det ingen registrering eller identifisering av deg som besøkende. Vi gir også ut en digital avis som krever at man registrerer seg med en e-postadresse og ingen annen informasjon. Denne e-postadressen lagres og benyttes kun til formålet om å gi tilgang til vår digitale avis inkl. utsending av e-post med informasjon om når neste utgave av den digitale avisa har kommet ut. Vi vil ikke dele, selge, formidle eller på annen måte lagre/utlevere din e-postadresse på noen annen måte enn det som fremgår av denne personvernerklæringen uten først å ha innhentet ditt samtykke.

Sikkerhet

Vi tar sikkerheten på alvor og vårt nettsted er kryptert med SSL.

Hvordan deaktivere/slette informasjonskapsler

De fleste nettsider bruker analyseverktøy, men vi har gått bort ifra å benytte dette på vårt nettsted. Dersom du ønsker å slette informasjonskapsler for andre nettsteder, gir vi deg her oppskriften: