Om/Kontakt

Barneavisa.no

Barneavisa.no er et nettsted for barn og unge – med alt fra nyheter, underholdning, fakta og viktig informasjon – til masse annet kult! I tillegg, så gir vi ut en digital nettavis helt gratis!

Vi ønsker å tilby alle barn og unge en mulighet til å få nyttig og interessant informasjon, uten å måtte betale for innholdet. Barneavisa.no og gratis digital nettavis for barn og unge, er derfor et godt alternativ til andre betalte digitale aviser for barn. Her er det verken reklame eller abonnementskostnader å betale.

Få gratis tilgang til Barneavisa

Dersom du ønsker å lese vår unike barneavis (helt gratis og uten reklame), så kan du registrere e-postadressen din – ev. også sende en e-post til oss. Har du ingen e-postadresse, så kan du høre med noen i familien om de kan hjelpe deg. Da får du tilsendt en personlig kode, slik at du kan logge inn for å lese den digitale nettavisa (som er en egen barneavis i tillegg til nettsiden Barneavisa.no).

Tips oss gjerne om saker du ønsker vi skal skrive om. Da kan du sende en e-post til post@barneavisa.no.

Hvem driver Barneavisa.no?

Det er pr. nå kun en person som driver Barneavisa.no på frivillig basis. Akkurat derfor kommer den digitale avisen kun ut 4 ganger i året, men med mål om en gang hver måned.
Barneavisa eies og driftes av Atrida Communications, og er en gratis tjeneste.

Har du lyst til å bidra med innhold til Barneavisa? Ta kontakt, så kanskje det er vi som bygger Barneavisa sammen årene fremover 🙂

Hilsen Barneavisa.no
Personvernerklæring