Om/Kontakt

Barneavisa.no

Barneavisa.no er et nettsted for barn og unge – med alt fra nyheter, underholdning, fakta og viktig informasjon – til masse annet kult! I tillegg, så gir vi ut en digital nettavis helt gratis!

Vi ønsker å tilby alle barn og unge en mulighet til å få nyttig og interessant informasjon, uten å måtte betale for innholdet. Barneavisa.no og gratis digital nettavis for barn og unge, er derfor et godt alternativ til Aftenposten Junior – uten verken reklame eller kostnader.

Få gratis tilgang til Barneavisa

Dersom du ønsker å lese vår unike barneavis (helt gratis og uten reklame), så kan du registrere e-postadressen din – ev. også sende en e-post til oss. Har du ingen e-postadresse, så kan du høre med noen i familien om de kan hjelpe deg. Da får du tilsendt en personlig kode, slik at du kan logge inn for å lese den digitale nettavisa (som er en egen barneavis i tillegg til nettsiden Barneavisa.no).

Tips oss gjerne om saker du ønsker vi skal skrive om. Da kan du sende en e-post til post@barneavisa.no.

Hvem driver Barneavisa.no?

Det er pr. nå kun en person som driver Barneavisa.no på frivillig basis. Akkurat derfor kommer den digitale avisen kun ut 4 ganger i året, men med mål om en gang hver måned.
Barneavisa eies og driftes av Atrida Communications.

Har du lyst til å bidra med innhold til Barneavisa? Ta kontakt, så kanskje det er vi som bygger Barneavisa sammen årene fremover 🙂

Hilsen Barneavisa.no